Продолжува амандманската расправа за ребалансот на Буџетот на Комисијата за финансирање и буџет

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска ќе продолжи со амандманската расправа за ребалансот на Буџетот, во рамките на 38-та

Прочитај повеќе

Комисијата за финансирање и буџет ќе ја продолжи расправата за Ребалансот на Буџетот

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска трет ден ќе расправа по Предлогот за изменување и дополнување на Буџетот на

Прочитај повеќе

Пратениците даваат надеж дека помошта од 6,000 денари да стигне до сите

Собраниската комисија за финансирање и буџет како матична комисија денеска го усвои дополнувањето на Законот за финансиска поддршка на повеќе

Прочитај повеќе