ВМРО- ДПМНЕ ќе го поддржи Предлог законот за финансиска стабилност, но продолжува со активната блокада на Собранието

Пратеничката група на ВМРО – ДПМНЕ ќе го поддржи дополнетиот Предлог-закон за финансиска стабилност, по кој и на денешното продолжение

Прочитај повеќе