Макрадули, Богдановиќ и Зиков денеска ја посетија детската градинка “Кочо Рацин” објект Панорама – Водно

Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и финансискиот директор на

Прочитај повеќе

Се одржа настанот по повод Светскиот ден на Безбедност и Здравје при работа

Пред повеќе од 100 присутни, чинители од областа Безбедност и Здравје при работа, претставник на Министерството за Труд и Социјална

Прочитај повеќе