Владата ќе ги олесни околностите за минимална плата и кредити за угостителите и трговците

Владата ги расчисти дилемите со угостителите околу користењето на мерките  за ублажување на ударот од кризата за микро и малите

Прочитај повеќе

Претставниците на Владата изразиле волја за прифаќање на барањата на такси превозниците

Претставниците на Владата се согласиле со неколку од барањата на Синдикатот на такси превозници на град Скопје, рече потпретседателот на

Прочитај повеќе