Младите масовно одбираат да студираат на ФИНКИ за поголема плата и избегнување на партиски штабови

Трендот продолжува! И за претстојната академска 2022/23 година голем интерес кај младите за студирање на Факултетот за информатички науки и

Прочитај повеќе

Јакимовски: Учениците коишто имаат лозинки без проблеми се најавуваат на Мајкрософт тимс, продолжуваме со оптимизирање на останатиот дел од платформата

Продеканот на ФИНКИ, д-р Боро Јакимовски во денешното гостување во Дневник 2 на националната телевизија истакна дека Единствената национална платформа

Прочитај повеќе