Ангеловска-Бежоска – Петров: Прва национална стратегија за финтек-секторот до крајот на годината

Подготовката на Националната стратегија за развој на финтек-секторот кај нас би завршила до крајот на годинава. За успешно да се

Прочитај повеќе