Нема плати за работниците од „Тетекс Јарн Лимитед“ поради блокирани сметки

Работниците на фабриката за производство на предиво и волница „Тетекс Јарн Лимитед Втор“ остварија средба со раководството на фирмата откако

Прочитај повеќе