archiveфирма

Правда

Преку Фејсбук се заканил дека во автобуси има бомби

В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа Фејсбук добил заканувачки пораки од профил  на...
ЕкономијаМакедонија

Прилепска фирма: За една недела ќе изработиме 2 милиони заштитни маски – бесплатно!

Прилепската компанија ,,Кули”, чија основна дејност е изработка на конфекциски производи, почна со изработка на бесплатни заштитни маски, поради состојбата...