Светска банка: По кризата Северна Македонија да се зафати со обновување на фискалната одржливост

Растот во Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Црна Гора, Северна Македонија и во Србија – шесте земји од Западен Балкан

Прочитај повеќе