Од годинава повратот на ДДВ од фискални сметки ќе се зголеми на 2.100 денари

Од оваа година повратот на данокот на додадена вредност од фискалните сметки наместо 1.800 денари ќе се зголеми на 2.100

Прочитај повеќе

Лукаревска: Изречени се повеќе од 400 глоби за неиздавање фискални сметки

Управата за јавни приходи (УЈП) по завршувањето на најголемиот бран на Ковид кризата спроведе огромен број на контроли кај даночните

Прочитај повеќе