Ќе биде објавен јавен повик за фотографските студија и фитнес центрите во рамките на шестиот пакет мерки

Владата денеска го задолжи Генералниот секретаријат да го објави јавниот повик за финансиска поддршка за регистрирани фотографски студија и фитнес

Прочитај повеќе