- Advertisement -

archiveФИТР

ЕкономијаМакедонијаНовости

АЗЕСКИ: ПОДДРШКА ЗА ДИГИТАЛИЗАЦИЈАТА И ЗА ИНОВАТИВНОСТА ВО КОМПАНИИТЕ ЗА ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ И ЗА ИЗВОЗНА КОНКУРЕНТНОСТ

На работниот состанок во просториите на Комората, претседателот Азески пред раководниот тим на Фондот за иновации и технолошки развој, предводен...
1 2 3
Page 1 of 3