Казино „Фламинго“ хотелот во Гевгелија станува домаќин на традиционална крводарителска акција

Со успешна крводарителска акција, казино „Фламинго“ хотелот во Гевгелија востанови благородна и хумана традиција за крводарителски акции. Својата хуманост на

Прочитај повеќе