Таа е еден од ретките работодавачи кои има воведено флексибилно работно време за своите вработени

Александра Андреева е млад претприемач кој има основано свое сметководствено биро кое се нарекува „Андреева Консалтинг“ и се наоѓа во

Прочитај повеќе

Дали ќе се воведе флексибилно работно време во петоците?

Во однос на платите, самите сте сведоци дека имаше зголемување на платите на медицинскиот персонал, рече вицепремиерот Артан Груби на

Прочитај повеќе