Синдикатот продолжува да добива пресуди во негова корист – Кој ќе ја плати оштетата?

Од Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија на Македонија – ССЕРИ, велат дека подлог период наназад укажуваат

Прочитај повеќе