Фондот за здравство вработува 13 службеници

Фондот за здравствено осигурување објави оглас за вработување на 13 службеници. Се бара соработник за следење на специјалистичко – консулативна

Прочитај повеќе

Нововработените првиот месец сами мора да плаќаат здравство

Сите оние кои се вработуваат за првпат, или имаат ново работно место, првиот месец  мора да си ги плаќаат здравствените

Прочитај повеќе