archiveФонд

Економија

Денар: Роденден на ММФ: 0,1 проценти од најбогатите заработиле колку половина од населението

Вршител на должноста директор на Меѓународниот монетарен фонд, Дејвид Липтон, изјавил дека најбогатите 0,1 проценти од населението акумулирале исто богатство...
МакедонијаСиндикат

Беговиќ: Не е прифатливо стерилизацијата да се врши на едно место, а инструмените да се носат на друго место

 Централизација на стерилизација на инструментите  Концептот не можеме да го разбереме, не е прифатливо за нас стерилизацијата, да се прави...
1 3 4 5 6
Page 5 of 6