Само 2 % од граѓаните во Македонија веруваат дека формалното образование е најважно за добивање на работа

Порталот Vrabotuvanje.com.mk во рамките на Регионалниот онлајн саем за вработување во Македонија спроведе истражување со цел да се откријат сличностите

Прочитај повеќе

Истражување: Колку формалното образование е услов за вработување во Македонија?

Порталот Vrabotuvanje.com.mk во рамките на Регионалниот онлајн саем за вработување во Македонија спроведе истражување со цел да се откријат сличностите и

Прочитај повеќе