Инсталацијата на фотоволтаици да може да се прави паралелно со обезбедување на потребни дозволи

Состојбата во која се наоѓаат бизнисите е исклучително предизвикувачка и неопходно е итно и неодложно да се обезбедат соодветни, таргетирани

Прочитај повеќе

Расте интересот кај кумановските компании за поставување фотоволтаици

Расте интересот кај кумановските компании за поставување на фотоволтаици, информираа денеска надлежните од Секторот за урбанизам. Претходно имало по едно

Прочитај повеќе

Еуроникел Индустри ќе користи обновлива енергија во производниот процес

Еуроникел Индустри инсталира соларна постројка чија енергија ќе се користи во финалните фази од производниот процес. Фотоволтаиците се со капацитет

Прочитај повеќе