Фото и видео дејностите се здружија во Комора, бараат поддршка од Владата и вклучување во петтиот сет мерки

Претставниците на фотографската и видео дејноста во земјава формираа Комора. Здружени, апелираат дека и тие се погодени од пандемијата, дека

Прочитај повеќе