Нова ТВ: Француската амбасада се заинтересира за случајот со казнетата медицинска сестра

Медицинската сестра од Клиниката за неврологија била повикана на средба со францускиот амбасадор Кристијан Тимоние, откако претходно за случајот се

Прочитај повеќе

Францускиот суд потврдил дека возачите на Убер се вработени, а не самовработени

Највисокиот суд во Франција го признал правото на возачите на Убер да се сметаат за вработени во пресудата која би

Прочитај повеќе