10 најбарани фриленс професии во 2022 кои можат да ви донесат солидни приходи

Бобан Илијески Кога го пишувавме овој текст, ви ветивме дека ќе ги објасниме десетте фриленс професии кои се најмногу побарувани

Прочитај повеќе

Зошто да одберете фриленсинг, а не работа на половина работно време?

Бобан Илијевски Во ова кризно време на речиси сите ни се потребни дополнителни приходи, покрај оние коишто ги добиваме од

Прочитај повеќе