archiveФрнација

СветСветот на работникотСиндикат

Штрајкот во Франција ќе продложи и овој викенд

Штрајковите поради планираната реформа на пензискиот систем во Франција ќе продолжат и овој викенд. Париската мрежа на јавен транспорт РАТП...