Дали конечно ќе ја сфатиме значајната улога на вработените во маркетите?

Автор: Бобан Илијевски Од есенцијална важност за нас во оваа криза, покрај здравствените работници, полицијата, армијата, новинарите и медиумските работници,

Прочитај повеќе