Синдикатот на фудбалери до клубовите: Ако сакавте наш став најпрво требаше да барате да присуствуваме на средбите со ФФМ…

Соопштението од синдикатот на фудбалери ви го пренесуваме во целост: Со сета почит кон сите фудбалски клубови, фудбалски работници и

Прочитај повеќе

Сојузот на фудбалери ќе организира тестирање на Ковид-19 за сите фудбалери, тренери, членови на стручни штабови

Синдикатот на фудбалери на Македонија во координација со клубовите од Првата македонска фудбалска лига ќе организира тестирање на сите фудбалери,

Прочитај повеќе