ПАРИ ИСТРАЖУВАШЕ: БЕСПАРИЦА ВО КЛУБОВИТЕ ВО ФУДБАЛСКА МАКЕДОНИЈА

Во време на пандемијата со Ковид 19, фудбалската репрезентација на Македонија успеа да обезбеди место на Европското првенство и да напише историја.

Прочитај повеќе