Левица: Околу 2,000 работници од „Кромберг и Шуберт“ добија отказни решенија

Деновиве околу 2000 вработени во странската компанија „Кромберг и Шуберт” добија отказни решенија, и покрај најавите на Владата дека нема

Прочитај повеќе