Смртта на кралицата и влијанието врз економијата: ШТО ЌЕ БИДЕ СО ФУНТАТА?!

Фунтата закрепна откако падна во текот на ноќта во однос на американскиот долар во нестабилното тргување по веста за смртта

Прочитај повеќе