- Advertisement -

archiveФФМ

МакедонијаСиндикат

КСС: Загина уште еден работник на работно место

Ситуацијата станува алармантна oткако од медиумите дозназнале дека уште еден работник, вработен во фирма, изведувајќи работи на зградата на ФФМ,...