Хакер се заканува дека ќе ги открие сите податоци ако не му се плати во рок од 24 часа

Хакерот кој го нападна А1 Хрватска и украл лични податоци на најмалку 100,000 корисници, бара компанијата во следните 24 часа

Прочитај повеќе