ХАЛК БАНКА СЀ ПОВЕЌЕ Е ИЗБОР БРОЈ ЕДЕН НА НОВООСНОВАНИТЕ КОМПАНИИ

Пред крајот на годината, порталот Пари сумира која банка им беше омилена на новоотворените компании. Податоците од платформата БизнисМрежа.мк покажуваат дека во

Прочитај повеќе