Активирај супермоќ и освој супер награди – ХАЛКБАНК ја промовира новата голема наградна игра

Во новата наградна активација, ХАЛКБАНК ги повикува сите да ја отклучат својата супермоќ само со една трансакција! Добри вести за

Прочитај повеќе

Плаќање на сметки за режиски трошоци во Пошта по најконкурентни цени

Вкупно 324 активни поштенски единици на Македонска пошта АД со 470 шалтерски места им стојат на располагање на граѓаните за

Прочитај повеќе

ПАРИ АНАЛИЗА: КАКО ХАЛК ГО ПРЕЗЕДЕ ПРИМАТОТ ЗА НАЈБИРАНА БАНКА КАЈ НОВООСНОВАНИТЕ КОМПАНИИ

Еден од придружните елементи при отворање на нов правен субјект е и одлуката за банкарска соработка. Притоа, уште при самото

Прочитај повеќе

Потпишан Договор за соработка меѓу Пошта и Халкбанка

Генералните директори на „Пошта на Северна Македонија“ и „Халкбанка“, Јани Макрадули и Билал Суџубаши денеска го потпишаа Договорот за соработка.

Прочитај повеќе

Владата даде зелено светло, „Халкбанк“ ќе го работи платниот промет за Македонска Пошта

Владата конечно даде зелено светло за Халкбанк да започне да го работи платниот промет за државната компанија Македонска Пошта. На

Прочитај повеќе

Потрошувачки кредит од Халкбанк за здравствени работници со грејс период до 6 месеци и фиксна каматна стапка од 4% во првите две години

Халкбанк АД Скопје подготви специјален производ – Потрошувачки кредит за здравствени работници, кој е со фиксна каматна стапка од само

Прочитај повеќе

Оглас за вработување во Халкбанка

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со нашата стратегија,

Прочитај повеќе