Новогодишни подароци од Халкбанк и празнична атмосфера споделени со дечињата со церебрална парализа од здружението Златни Ангели

Децата со целебрална парализа кои заедно со нивните родители се дел од Советoт на родители на деца и лица со

Прочитај повеќе

Халкбанк едуцира: Како да ја изберете банката во која што ќе бидете примател на плата?

Во деловните стратегии на денешното модерно банкарство сè повеќе примарно место зема ориентацијата кон клиентите и создавањето на долгорочни партнерски релации со нив. Овој вид на партнерство подразбира водење

Прочитај повеќе

Отсега отворање сметка во Халкбанк на било кој шалтер на Пошта

Сите корисници на поштенски услуги отсега, во било која од 324 активни поштенски единици на Македонска пошта АД, со 470

Прочитај повеќе

Халкбанк со поддршка на „Дајте музика“ и песната „Грин форсес“ која в недела ќе нѐ претставува на Јуниор Евросонг

Проектот „Дајте музика“ и песната „Грин форсес“ со која познатите ликови од серијата – Кристина, Анастасија, Миха и Филип ќе

Прочитај повеќе

Нови 7700 садници обезбедени за пошумување од страна Халкбанк и учесниците на HalkVeloGreen

Вчера во околината на Свети Николе вработените од Халкбанк и Македонски Шуми заедно со група ученици од гимназијата Kочо Рацин

Прочитај повеќе

Промо депозит на Халкбанк – вистинската одлука за штедење

– И овој октомври, во светскиот месец на штедење, Халкбанк АД Скопје го активира ПРОМО депозитот, кој нуди можност за

Прочитај повеќе

На HalkVeloGreen од 233 учесницисе собраа184.500 денари наменети за пошумување

На хронометар велосипедската трка HalkVeloGreen што Халкбанк АД Скопје ја организираше на 8 Септември, во Маврово, учествуваа 233 велосипедисти кои

Прочитај повеќе

Халкбанк со поддршка на овогодинешниот „Скопје Лајт Арт Дистрикт“

Како општествено одговорна банка, Халкбанк АД Скопје годинава со огромно задоволство, го поддржа четвртото издание на Меѓународниот фестивал на светлосна

Прочитај повеќе

На 8 септември привремен прекин на сообраќајот од паркингот на Ресорт Маврово до Леуново поради трката Halk Velo Green

На 8 септември во Маврово ќе се одржи втора по ред хронометар велосипедска трка Halk Velo Green чиј организатор е

Прочитај повеќе

До дом од соништата со станбен кредит на Халкбанк со фиксна каматна стапка за првите 10 години

Домот од соништата за секого може да стане реалност и секој може да го добие својот идеален дом со лесно

Прочитај повеќе