Халк Осигурување донираше прочистувачи на воздух на Универзитетска клиника за детска хирургија

алк Осигурување АД Скопје минатата недела донираше плазма прочистувачи на воздух на Универзитетската клиника за Детска хирургија во Скопје. Се

Прочитај повеќе