Харвард: Еден или два дена во канцеларија се идеална мера за работниците

Според новата студија, само еден или два дена во канцеларија чинат идеална поставка за хибридна работа, бидејќи им ја овозможуваа

Прочитај повеќе

Како 2022 да ви биде поуспешна од останатите години? Реномиран професор има совети за вас

Годините зад нас се „обоени со криза“, полни со искушенија и нови предизвици. Поради тоа, експертите советуваат оваа 2022 година

Прочитај повеќе