Шаќири присуствуваше на одбележувањето на 30 години од основањето на Комисијата за хартии од вредност

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири денеска присуствуваше на одбележувањето на 30 годишнината од основањето на Комисијата за хартии

Прочитај повеќе