Хеликоптер на МВР се урна во Петровец – нема жртви, пилотот лесно повреден

Пилот е лесно повреден откако хеликоптер на МВР се преврте при полетување на старата платформа на Меѓународниот Аеродром Скопје. Во

Прочитај повеќе