- Advertisement -

archiveХЕрвин Калаф

Правда

Активистката за човекови права Хеврин Калаф, убиена во Сирија

Курдски политичарка и активистка за човекови права беше убиена во североисточна Сирија од страна на сè уште неопределена партија, додека борбите...