Познатиот произведувач на автомобили преминува на хибриден начин на работа – Како ќе изгледа тоа?

Францускиот производител на автомобили „Рено“ постигнал договор со синдикатите за хибриден начин на работа. Новиот начин на работа ќе биде

Прочитај повеќе