Платата на вработените во Комунална хигиена по 16 години се зголемува за 2.000 денари

На денешната прес-конференција директорот на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје, Зухди Енуз, ја информираше јавноста дека по цели 16 години

Прочитај повеќе

Директорот на ЈП „Комунална Хигиена“ работеше со своите вработени

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје Абдусамед Шабани денеска беше на терен заедно со своите вработени, возачи, метачи и работници кои

Прочитај повеќе

Шилегов: Населбата Влае треба да биде пример за селекција на отпадот

Градот Скопје, ЈП „Комунална хигиена“ и Општина Карпош денеска почнаа пилот-проект за примарна селекција на комуналниот отпад од домаќинствата, со

Прочитај повеќе

Ранет работник на „Комунална хигиена“ кај Бит пазар

Работник на ЈП „Комунална хигиена“ бил ранет во нога вчера на Бит Пазар, дознава 24 Инфо. Според неофицијални информаци, повредениот ја

Прочитај повеќе