Се распиша јавниот повик за изградба на хидроелектраната Чебрен: Инвестираме во сигурна енергетска иднина на Македонија и во обновливи извори

Владата на Република Северна Македонија денеска го промовираше јавниот повик за доделување концесија за изградба на хидроелектрични централи на Црна

Прочитај повеќе