archiveхидрометеролошки

ЕкономијаМакедонија

Управата за хидрометеролошки работи вработува – плата до 24,401 денари

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 20 државни службеници во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство - Управа...
МакедонијаСиндикат

КСС: Да се почитуваат мерките и препораките за заштита на работниците кои работат на отворено поради високите температури

По најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, дека се очекуваат исклучително топли денови со температури до 41 степен, Конфедерацијата на...