Google го лансираше дигиталниот преведувач на Египетски хиреоглифи

GOOGLE го лансираше преведувачот на хиреоглифи Фабрициус – Fabricius кој што користи учење за декодирање на древните египетски знаци. Оваа

Прочитај повеќе