ХИРУРЗИТЕ ОД БУГАРИЈА И СКОПЈЕ ВОДАТ УСПЕШЕН ПРОЕКТ ЗА ТЕШКИ ВРОДЕНИ НЕОНАТАЛНИ АНОМАЛИИ

За две години на Универизитетската клиника за детска хирургија во Скопје се направени 160 комплексни операции кај новороденчиња и бебиња

Прочитај повеќе