Што стои зад видеото што кружи на Интернет: Дали Симпсонови предвидоа катастрофа во Бејрут?

Во последните неколку дена, социјалните мрежи се преплавени со снимки од познатиот цртан филм Симпсонови досега успешно ја предвидуваа иднината

Прочитај повеќе