archiveХонгконг

ПравдаСветСиндикат

Меѓународните синдикати: Да се запрат репресиите и насилството врз луѓето кои протестираа во Хонгконг

Меѓународната Конфедерација на синдикати – ИТУК изрази целосна солидарност на нејзината членка – Конфедерацијата на синдикати на Хонгконг, после генералниот...