Угостителите се жалат на конфузните владини протоколи, бараат итни промени

Додека власта се фали со доделување на ваучери за летување, хотелиерите збунети и во неизвесност ги чекаат новите протокли за

Прочитај повеќе

Работа во хотел – работа од дома

Хотелската компанија Хилтон најавила отворање на дури 700 нови работни места со полно работно време од дома. Со таа одлука

Прочитај повеќе