archiveхрватските

СветСиндикат

Хрватска: 90 проценти од просветните работници влегле во штрајк

Претставниците на хрватските просветни синдикати денеска соопштиле дека на штрајкот во основните и средните училишта се приклучиле поголемиот дел на...