Пробиштип се подготвува за најголемиот христијански празник „Богојавление – Водици„

По повод верскиот православен христијански празник „Водици“ на 19.01.2020 година (недела) во Злетово со почеток во 7:30 часот на местото викано

Прочитај повеќе