Здруженијата на хронично болните луѓе усогласија критериуми за враќање на работа

Претставниците на повеќе здруженија на хронично болни луѓе денеска одржаа состанок на кој ја разгледаа  состојбата со Ковид 19 и

Прочитај повеќе